DansYoga; het doel van de lessen is om op een creatieve manier de mogelijkheden (en grenzen) van ons lichaam te ontdekken en te vergroten.
  Het is wetenschappelijk bewezen dat alles in combinatie met beweging en gebruik makend van onze zintuigen beter beklijft.
  Door deze lessen worden dan ook de taal-/spraak-, muzikale, sociale en cognitieve ontwikkelingen gestimuleerd. We vergroten het lichaamsbewustzijn en worden ons bewuster van onze zintuigen.
  Binnen alle lessen werk ik aan een actueel thema dat aansluit bij de leefwereld van de kinderen en gebruik ik zoveel mogelijk klassieke, instrumentale en wereldmuziek.
  De lessen worden gegeven in kleine groepjes, zodat elk kind de ruimte en voldoende persoonlijke aandacht krijgt.
  DansYoga-lessen zijn lessen algemene dansvorming waarin yoga-elementen worden verwerkt. Naast de oefeningen voor een gezonde houding een een stabiel, soepel en sterk lichaam, besteden we o.a. aandacht aan (het bewustworden van) onze zintuigen, de ademhaling en elkaar. Binnen een verhaal wisselen ontspanning en actie elkaar af.
  De lesinhoud is afhankelijk van leeftijd (peuter van 2.5-4, kleuter of 6+-er) en ervaring.
  De docent; Mascha Alexis Eikema (1975) is kinderyogadocent, ex-danseres en een 1e graads HBO-gediplomeerd balletpedagoog met bijna 25 jaar leservaring. Ook is ze moeder van twee kinderen (2005 en 2008)
  Proefles doen?; schrijf je hiervoor in met een formuliertje op de website of stuur een appje naar Mascha; 06-24715161 voor een mogelijke datum!
  Hartelijke groet,
  Mascha Eikema