Ouder- en kindergroencafé KIEM Lokaal

Groencafé ?
Wijkboerderij en moestuin ?
Speeltuin ?
duurzaamheid en natuur educatie ♻️
Workshops en evenementen ?

www.kiemlokaal.nl

Wij zijn een Ouder en Kind Groencafé met (h)eerlijke, vegetarische broodjes en soepen.
Kiem Lokaal streeft naar een krachtige balans tussen circulair, lokaal, biologisch, verpakkingsloos én betaalbaar. En we willen mensen graag meenemen in ons keuzeproces en dilemma's.

We gebruiken zoveel mogelijk van wat het Wachterliedplantsoen en de Wijkboerderij ons te
bieden hebben. Zo maken we onze pannenkoeken bijvoorbeeld met eitjes van Wijkboerderij Wachterlied en plukken we de toppings voor op de broodjes en soep uit onze eigen biologische moestuin.

KIEM Lokaal is een ideale plek voor het houden van een kinderfeestjes. We hebben diverse mogelijkheden. Klik hier voor meer info.

Hiernaast vinden we het leuk om kinderen (en ouders natuurlijk ook) zich te laten verwonderen over de natuur en ons lichaam. Hoe werkt het allemaal? Hoe kunnen we dat onderzoeken? Door middel van boeken over de natuur en ons laboratorium met instrumenten om de wereld om ons heen te bestuderen, leren we al spelenderwijs. Zo hebben we bijvoorbeeld en shakefiets waarmee kinderen zelf hun eigen smoothie kunnen maken. Dit gebruiken we om een lesje over energie te kunnen geven.

KIEM Lokaal draait op vrijwilligers! Heb je ook interesse om bij ons als vrijwilliger aan de slag te gaan in het groencafé of op de boerderij? Stuur een mailtje naar kiem@wachterlied.nl of kom eens langs!

Andere activiteiten

crossmenu